Zoekmachine optimalisatie, content en conversie

SEO hosting

Wij zijn van mening dat zoekmachine optimalisatie – ook wel aangeduid met de afkorting SEO – van een website of webshop onderdeel moet zijn van een helder geformuleerde online marketing strategie en voor elke klant uniek is. SEO is niet alleen het doorvoeren van technische verbeteringen, maar een combinatie van gedegen analyse, opstellen van heldere conversiedoelstellingen en goede SEO copywriting.

Zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine-optimalisatie houdt in dat uw website door aanpassingen beter vindbaar wordt in zoekmachines. Dit kan zijn het verbeteren of toevoegen van tekst, het verbeteren van de websitestructuur en technische verbeteringen.

Conversie?

Letterlijk betekent conversie omzetting. Conversie in online marketing betekent het behalen van een vastgesteld doel. Je stelt bijvoorbeeld van te voren vast dat het doel van je website is om bezoekers zich in te laten schrijven op je mailinglijst door hun emailadres achter te laten. op het moment dat een bezoeker dit doet, spreken we van een conversie. Je converteert jouw doelstelling naar een meetbaar resultaat.

Copywriting

Copywriting is niets anders dan het schrijven van teksten. In internet marketing termen wordt met copywriting meestal het schrijven van goede verkopende teksten bedoeld.