WordPress + WooCommerce = Webshop

WordPress + WooCommerce = webshop

WordPress is een geweldig systeem om websites mee te maken. Maar niet alleen websites zijn makkelijk te maken met WordPress, ook het maken van een webshop is mogelijk. Het gemak van WordPress, met de geavanceerde mogelijkheden van een webshop.

Plugin

De plugin werkt met vrijwel ieder theme en is oneindig uit te breiden. De mogelijkheid tot uitbreiding is vooral te danken aan het enorme aanbod van zowel gratis als premium (betaalde) plugins voor WooCommerce. Ook het toevoegen van verschillende betaalmogelijkheden (zoals iDeal en Creditcards) is in WooCommerce relatief eenvoudig.

Ticketverkoop

Organiseert u binnenkort een evenement, congres of training ?  Zelf – in eigen beheer uw tickets voor uw evenement online verkopen? Dat kan! Informeer naar de mogelijkheden.

Voordelen

  • Gratis te downloaden;
  • Flexibele en krachtige plugin die perfect samenwerkt met WordPress;
  • Volledig aan te passen dankzij de enorme hoeveelheid plugins en themes;
  • Compatibel met (bijna) alle WordPress-themes;
  • Standaard PayPal-ondersteuning;
  • Ondersteunt WPML-plugin voor een meertalige webshop

Betalingen

WooCommerce wordt standaard geleverd met PayPal, en verder is het eenvoudig uit te breiden met zo’n beetje iedere betalingsmethode van iDEAL tot credit card.

Verzendingen

Zet de winkel op met gratis verzending of verzending tegen een vast tarief. Eenvoudig uitbreidbaar met plugins voor PostNL of iedere andere pakketvervoerder.

Inventaris

Uw digitale of fysieke producten zijn eenvoudig te beheren met de intuitieve user interface van WordPress, en uw winkel schaalt makkelijk mee met de groei van uw bedrijf.

Raportage

Met de rapportages is het kinderspel om verkopen en reviews van uw artikelen in de gaten te houden, alles vanuit de backend van WordPress.

Marketing

Voer complexe coupon campagnes, bied een serie van kortingen of beperk het aantal te bestellen artikelen. Het is allemaal in te stellen.

BTW

Belasting is wel het laatste waar u aan wilt denken als u een webshop begint. Wij houden het simpel. Stel het eenmalig in en u bent klaar.

Meer informatie?

Wilt u een webshop starten maar weet u niet waar u moet beginnen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.