Waarom WordPress

voor ons de absolute nr 1 is

Waarom WordPress voor ons de absolute nr 1 is

Wij zijn fan van WordPress


WordPress heeft eigenlijk geen introductie meer nodig, iedereen heeft er wel eens van gehoord. Wij zijn er al jaren fan van en gebruiken niets liever om snelle, gebruiksvriendelijke en slimme oplossingen te maken voor onze klanten.

Wij vertellen graag waarom WordPress voor GA Webdesign de absolute nummer 1 is:

WordPress logo

WordPress is gebruikersvriendelijk


De user interface van WordPress wordt sinds jaren geprezen. Deze is erg eenvoudig van opzet, informatie kan altijd eenduidig worden bijgewerkt. Wereldwijd draaien er ongeveer  75 miljoen websites op WordPress.

Je kunt je voorstellen dat mede door dit intensieve gebruik de beheeromgeving optimaal is ingericht voor de website beheerders.

WordPress logo

WordPress is eenvoudig uit te breiden


Extra functies kunnen worden toegevoegd d.m.v. plugins. Er zijn tienduizenden gratis en premium plugins die je met een paar klikken kan installeren.

Een plugin is een kleine toevoeging aan de software van WordPress. Zo zijn er plugins voor contactformulieren, voor extra beveiliging, voor sliders, voor het toevoegen van Google Analytics en tienduizenden andere toepassingen.

WordPress logo

WordPress is in hoge mate schaalbaar


WordPress is super schaalbaar en flexibel. Zelf beheren we WordPress websites met ruim 10.000 pagina’s, het is eenvoudig om extra talen te koppelen en het is zelfs mogelijk om verschillende websites binnen 1 WordPress omgeving te laten draaien via één WordPress Multisite installatie.

Deze manier van opbouw hebben wij al meerdere malen bij klanten toegepast, ideaal om de beheerkosten laag te houden. Je hebt namelijk maar één content management systeem om te beheren. 

Waar WordPress verder sterk in is, is dat maatwerk netjes tegen de basis WordPress code aan ontwikkeld kan worden. Hierdoor kunnen toekomstige WordPress updates zonder problemen worden uitgevoerd.

WordPress logo

Lage setup en onderhoudskosten


WordPress heeft lagere setup-, aanpassings- en onderhoudskosten in vergelijking met andere Open Source CMS'en zoals Drupal en Joomla.

Bovendien is het relatief eenvoudig om WordPress ontwerpers en -ontwikkelaars te vinden als er in de toekomst meer maatwerk of ontwikkeling nodig is.

 

WordPress logo

Makkelijk geindexeerd door zoekmachines

"Google loves WordPress"


Website die WordPress als content management systeem gebruiken worden altijd snel en goed geindexeerd door Google.

Dit heeft te maken met de eenvoud waarop je goede paginatitels en URL’s kunt aangeven voor pagina’s en de technische opbouw van de WordPress code. Compact, netjes en snel.

De code is optimaal ingericht om het indexeren door Google zonder tegenstand te laten verlopen.

WordPress logo